PRAVILA IN POGOJI ODDAJE SPLETNEGA NAROČILA O.K. KURILNEGA OLJA

Spletni obrazec za naročanje O.K. kurilnega olja je namenjen spletni oddaji naročila O.K. kurilnega olja podjetju HORIZONT OIL d. o. o.

Potek naročila

Najprej izpolnite obrazec in kliknite na gumb »Oddaj naročilo« za potrditev. S tem bo vaše naročilo posredovano v oddelek sprejemanja naročil podjetja HORIZONT OIL d. o. o.

Po oddaji naročila vas bomo v roku 24-ih ur kontaktirali po telefonu in se z vami dogovorili o podrobnostih naročila in dostavi O.K. kurilnega olja. Prejem naročila je potrjen izključno po telefonskem razgovoru, ko je dogovorjen tudi datum dostave.

Evidenco podatkov naročanja v elektronski obliki hrani podjetje HORIZONT OIL d. o. o.

Sprememba ali odpoved naročila

V kolikor opazite, da ste se pri izpolnjevanju obrazca zmotili oziroma bi želeli naročilo preklicati ali spremeniti, lahko to storite po telefonu, ko vas pokliče predstavnik podjetja.

Varstvo osebnih podatkov

Podatki, ki jih posredujete, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonu o varstvu potrošnikov.

Podjetje HORIZONT OIL d. o. o., se obvezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam in da jih bo uporabljala zgolj v namene, za katere so bili pridobljeni.

HORIZONT OIL d. o. o., lahko pridobljene podatke elektronsko obdela, uporabi za namene morebitnega bodočega naročanja kurilnega olja in za potrebe marketinškega komuniciranja.

HORIZONT OIL d. o. o. se zavezuje spoštovati vašo zasebnost z ravnanjem v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi o varovanju osebnih podatkov, vključno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (EU) 2016/679, ki je začela veljati 25. maja 2018.

Omejitev odgovornosti

Podjetje HORIZONT OIL d. o. o. se bo trudilo za nemoteno delovanje spletnega obrazca, vendar ne more biti odgovorno za škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremożenjsko škodo, ki bi lahko nastala zaradi motenega delovanja spletnega obrazca.

Podatki, ceniki ter druge informacije in gradiva na spletni strani so zgolj informativne narave. Podjetje lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran in ta pravila.

Stranka izjavlja, da je pri oddaji povpraševanja vnesla svoje pravo ime in priimek ter da so vsi ostali vneseni podatki točni.